Servicii

Elibereaza-ti zeita interioara!

Coafor

La Miko Beauty puteti gasi cele mai bune servicii de hairstyling , fiecare hairstylist din locatiile noastre este foarte eficient pregatit pentru a va oferi look-ul pe care il doriti alaturi de o exeprienta placuta si de neuitat.

Programeaza-te acum!

Remodelare Corporala

Alma Accent XL este laserul pe care il folosim si este singurul din lume care foloseste doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar si in functie de capul folosit, permite un tratament al problemelor pielii mult mai eficient si cu viteza mult mai mare.

Programeaza-te acum

Cosmetica

Secretul unui ten bine ingrijit, nimeni nu il va dezvalui complet. Dar noi va spunem unde il gasiti, in saloanele noastre unii dintre cei mai buni specialisti vor avea grija ca tenul dumneavoastra sa fie perfect cu ajutorul celor mai bune produse si celor mai noi tehnici.

Programeaza-te acum!

Bronzare artificiala

Cu totiI stim ca un corp perfect cere un bronz perfect, de aceea specialistii nostri va pun la dispozitie cele mai bune strategii pentru obtinerea unui bronz perfect si cat mai sanatos, pentru ca un corp sanatos este si un corp frumos!

Programeaza-te acum!

Manichiura & Pedichiura

La Miko Beauty ai parte de cel nou tratament, renumitul tratament Jessica. Si pentru ca fiecare manichiura este diferita de alta, noi iti facem un plan de tratament personalizat pentru un rezultat perfect.

Programeaza-te acum!

Masaj

Masajul, cel mai dorit lucru dupa o zi lunga de munca la birou, maseuri nostri sunt pregatiti sa va ofere clipele de liniste si relaxare de care aveti nevoie, folosind uleiuri si produsele pefecte pentru dumneavoastra.

Programeaza-te acum!