Intraceuticals

Elibereaza-ti zeita interioara!

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau acid hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat pe bază de oxigen hiperbaric se introduc substanţe benefice precum acid hialuronic, vitamina A, C și E şi antioxidanţi în straturile inferioare ale pielii, ajungând până în derm. Datorită sinergiei optime între oxigen și substanțele active, acest aparat constituite un adevărat revitalizant al funcțiilor vitale ale pielii.

Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

Intraceuticals ste singurul brand pe care nenumarate vedete au recunoscut ca il folosesc si il iubesc. Madonna, Naomi Campbell, Justin Timberlake  si John Galliano sunt doar cateva dintre starurile care au la resedintele lor un astfel de aparat care ii ajuta sa isi mentina tenul in forma!