Îngrijirea Tenului

Ericson laboratoire Paris

ERICSON LABORATOIRE

 

Prima linie de tratamente dermatocosmetice ce utilizează Terapia Celulară

Având la bază deschiderea către medicina estetică, conceptul de înfrumusețare propus de ERICSON LABORATOIRE se adresează  femeii moderne, care se află în căutarea unei metode revoluționare de îngrijire facială ce oferă rezultate vizibile, de lungă durată, fără a recurge la proceduri medicale invazive. Metoda de origine elvețiană ce stă la baza conceptului ERICSON răspunde acestei cereri, prin preocuparea constantă pentru inovație și progres științific.

 

Cuprinzând un departament dedicat exclusiv cercetării și dezvoltării, ERICSON LABORATOIRE a dat naștere uneia dintre cele mai revoluționare terapii moderne, TERAPIA CELULARĂ. Aceasta constă în utilizarea în cadrul tratamementelor a extractelor celulare vii, precum celulele stem, dar și a proteinelor moleculare scăzute, a hormonilor şi a factorilor de creştere a omului.

 

Mai mult decât atât, tratamentele faciale utilizează ingrediente active Hi-tech de origine marină, phyto-biologică sau bio-tehnologică în concentrații remarcabile și integrează cele mai noi descoperiri științifice ale momentului. În același timp, sunt folosite echipamente profesionale Hi-tech, de ultimă generație, având ca rezultat o eficiență maximă a tratamentelor oferite în salon.

 

Prin intermediul celor 14 game inovatoare de tratament, ERICSON LABORATOIRE oferă un răspuns medical tuturor problemelor tenului, precum riduri și cicatrici minore, lipsa de energie, leziuni pigmentare, ten seboreic, rozacee și multe altele, după cum urmează:

 

FRESH CAVIAR

 

Bogația celulelor de caviar reprezintă elita tratamentelor anti-ageing. Caviarul conține toate resursele esențiale pentru tinerețea pielii, fiind perfect tolerat și de pielea sensibilă. Nu conține parfum sau conservanți.

 

SLIM FACE LIFT

 

Tratamentul a fost conceput pentru femeile și bărbații care doresc să lupte eficient împotriva semnelor de îmbătrânire a feței, fără a recurge la un tratament chirurgical intensiv și invaziv, dar preferând un rezultat natural. Prin urmare, iata o tehnică special adaptată pentru tratarea volumelor grase care migrează în partea de jos a feței, pielea lasata a obrajilor și bărbia dublă.

VITAMIN ENERGY

 

Bazat pe  un cocktail energetic puternic, cu absorbtie maxima de vitamine :   Vit C, Vit A, Vit E, Vit H, Vit B3, Vit B5, Vit B6, Vit B9 .asigura tot necesarul de vitamine al pielii, hidrateaza , repara si lumineaza tenul aproape  instantaneu.

 

HYDRA CLINIC.

 

Esențial în tratamentul pielii uscate, Hydra Cinic ajută la creșterea nivelului de hidratare din piele, la fixarea apei în țesuturi și la sinteza colagenului cu până la 34%.

 

BIOLOGIC DEFENSE.

 

Actiune dubla de reechilibare a pielii.Echilibrul ecologicsi Echilibrul hormonal

 

SUPREME DHE.AGE-RETINOX

 

Acest tratament specific intensiv de regenerare pentru tenul matur stimuleaza mecanismul cutanat de intinerire si reproduce efectul de antiimbatranire in piele al DHE-ului si RETINOLULUI.

 

ENZYMACID

 

Tratament exfoliant cu actiune multipla, MICRODERMABRAZIUNE  – EXFOLIERE CHIMICA – EXFOLIERE ENZIMATICA. Acest tratament de peeling cu actiune multipla are la baza una dintre cele mai moderne tehnologii de ingrijire a pielii, care imbunatateste in mod vizibil calitatea tenului.

 

BIOPURE

 

Terapia faciala cu Oxigen. Lupta impotriva efectelor poluarii asupra pielii ‚ Purifica pielea in profunzime,  imbunatateste respiratia  celulelor. Stimulează procesele de purificare a pielii cu un efect de ,,magnet”, prin captarea moleculelor poluante.

 

PERFECTION  White Expertise.

 

Tratând problema hiperpigmentării din punct de vedere genetic, se obține reducerea nivelului de melanină în 48 ore și prevenirea producției pigmenților.

 

SENSITIVE PRO

 

Solutia cosmetogenica pentru piele reactiva. Tratament cu acțiune directă asupra genelor implicate  în inflamarea pielii și stresului celular  .Stimularea endorfinelor .Beneficii: efect anti-stress, anti-inflamator și anti-durere, creșterea toleranței pielii.

 

BIO OPTIC.

 

Formula hipo-alergenică ajută la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor precum și scăderea ridurilor adânci cu până la -68%.

 

ACTI-BIOTIC

 

Tratează zonal problemele pielii mixte: reduce acțiunea glandelor hiper-seboreice, ameliorează rozaceea, diminuează punctele albe și negre și hidratează pielea din zonele uscate. Antibioticele sunt des folosite pentru a trata acneea, însă consecințele lor asupra organismului sunt nefaste. Astăzi, inovația științifică permite stimularea producției naturale de antibiotic din piele.

 

GENXSKIN

 

Tratament anti-aging pentru restaurarea “triunghiului frumusetii” characteristic tenului tanar. Are ca obiectiv stimularea celor 14 gene implicate in sinteza fibrelor de suport facial.

 

SKINJECTION

 

Alternativa injecțiilor medical-estetice-   performanta inalta in reducerea ridurilor cu ajutorul a 3 ingredineti HI-TECH

  • Antioxidant cu “NO AGE VXN” efect pentru a încetini dezvoltarea ridurilor
  • Agentul Sinaptic “BTX” pentru netezirea ridurilor
  • ACID HIALURONIC cu o intensitate moleculară bogată în umplerea ridurilor