Masaj

Elibereaza-ti zeita interioara!

Tipuri de masaj realizate la Miko Beauty Centers

Masaj de relaxare

Terapeuţi cu experienţă şi cu “mâini de aur”, ambianţă relaxantă bazată pe aromoterapie, cromoterapie şi muzicoterapie şi produse de calitate care vă vor relaxa, vă vor hidrata şi tonifia pielea. De toate acestea puteţi beneficia la MIKO, ele sunt secretele unui masaj cu relaxare totală şi cu efecte benefice pentru organismul Dumneavoastra.

Masaj anticelulitic

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare şi eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid şi vizibil, dupa numai 4-5 şedinte. Acest tip de masaj acţionează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate, activând circulaţia sângelui. Procedura de masaj pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul că reduce ţesutul adipos şi acţionează favorabil asupra zonelor afectate de celulită, însă prezintă şi alte beneficii suplimentare:

  • scăderea circumferinţei corporale
  •  înlaturarea depunerilor adipoase şi minerale suplimentare şi detoxiferea intensivă a organismului.
    Pentru a spori efectul anti-celulită, specialiştii Miko utilizează exclusive creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice din gamele profesionale  ERICSON LABORATOIRE.

Masaj Terapeutic

Reflexoterapia

Refleoxoterapia este o formă de tratament perfect sigură şi totodată o experienţă plăcută şi relaxantă. Scopul unui tratament este de a normaliza activitatea organismului, de a ajuta la eliminarea tensiunilor şi de a reduce efectele stresului, dar şi de a îmbunătăţi activitatea nervoasă şi circulaţia sângelui în întregul corp. Reflexoterapia este benefică oricui, indiferent de vârstă, fiind un instrument puternic de prevenire a bolilor.

Terapii Alternative

Bowtech

Bowtech este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente în lume în prezent, fiind recunoscută drept cea mai bună tehnică de însănătoşire, lucrând alături de medicina alopată, alternativă şi complementară. Specialiştii au descoperit capacitatea extraordinară de refacere a propriului corp în condiţii de perfectă relaxare. Cu această metodă pot fi tratate următoarele afecţiuni: migrene, bronşite, durerile de spate, probleme ale rinichilor, luxaţii ale gleznei, mobilitatea redusă a gâtului, alergii de primăvară si multe altele

Terapia Craniosacrala

Manipularea gentilă a scalpului, specifică Terapiei Craniosacrale, echilibrează corpul la toate nivelurile sale, conducând la un organism mai sănătos şi mai armonios. Foarte cunoscuta pentru abilitatea sa de a trata durerea cronica si o mare varietate de probleme neurologice si neuromusculare, probleme ale ţesutului conjunctiv, precum si toate tipurile de dureri de cap, probleme de auz, vertij, probleme articulare, probleme ale sinusurilor, şi probleme de vedere, Terapia Craniosacrala este, de asemenea, un instrument puternic pentru reducerea stresului si pentru tratarea problemelor legate de greutate ce îşi au rădăcina în tensiuni nervoase.

Acest tip de terapie se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate, cât şi persoanelor sănătoase care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă optim.