a

Remodelare Corporală

 

Tehnici şi proceduri revoluţionare în domeniul remodelării corporale din România, le gasesti pe toate la Miko Beauty.

Thermage şi Ultrashape V3 sunt doar câteva dintre aparatele unice în ţară ce oferă rezultate spectaculoase asupra siluetei, în timp record şi fără niciun efort din partea pacientului!

Un regim de viață preponderent sedentar în combinație cu o nutriție neechilibrată, prea puțină odihnă și stres acumulat sunt factorii principali pentru care silueta noastră nu mai arată așa cum ne-am dori.

 

THERMAGE

 

Thermage  – un pas inovator în conturarea şi redefinirea feţei şi a corpului, fiind considerat inovaţia mileniului în domeniul procedurilor non-invazive anti-ageing şi de remodelare corporală.

Utilizând tehnologia NASA de radiofrecventa, Thermage realizează un adevărat lifting nechirurgical, redând fermitatea şi conturul pielii din zonele în care aceasta şi-a pierdut elasticitatea, precum întreaga faţă, buzele, zona ochilor, mâinile, braţele sau abdomenul și tratează coapsele şi fesele unde celulita se intalează foarte uşor, ajutând la eliminarea completă a acesteia.

Cum funcționează? Tratamentul unic pe bază de radiofrecvenţă încălzeşte straturile adânci ale pielii, în timp ce suprafaţa pielii este racită pentru a fi păstrată intactă în timpul procedurii. Aceasta încălzire de adâncime stimulează procesul natural de reînnoire a pielii, ceea ce duce la întinderea colagenului existent şi producerea de colagen nou. Astfel, pielea dumneavoastră va fi mai tonifiată, mai netedă, mai fermă!

O singură şedinţă Thermage oferă rezultate spectaculoase, ce se menţin pe o durată de timp de la 3 la 5 ani  !!!

 

ULTRASHAPE VERSION 3 – unic în România

 

Echipamentul care a înlocuit operaţia de liposucţie în clinici renumite din lume

Îmbogăţit cu radiofrecvenţă pentru un plus de elasticitate şi vacuum ce favorizează drenajul, noua versiune Ultrashape oferă rezultate şi mai performante pentru a obţine silueta perfectă, într-un timp mai scurt!

Este demonstrat clinic că intervenţia este selectivă. Acest tratament provoacă exclusiv distrugerea şi dizolvarea ţesutului adipos, fără a afecta ţesuturile învecinate, vasele sanguine, sistemul limfatic sau nervii, acestea rămânând intacte.

Majoritatea pacienţilor nu au semnalat nici un fel de durere sau senzaţie de disconfort, nici în timpul tratamentului, nici în perioada de după tratament.

O tehnologie revoluţionară. Sistemul Ultrashape se bazaează pe două dezvoltări tehnice brevetate:

 • Ultrasunet focalizat non-invaziv
 • Software real time  – care controlează procesul tratamentului

Medicul Valentina Boboc va asteapta cu tratamente personalizate.

 

Icoone®

 

Miko Beauty prezinta noua tehnologie ICOONE®, punandu-va la dispozitie programe personalizate de ingrijire faciala si corporala menite sa raspunda nevoilor voastre.

Icoone® foloseste propria tehnologie Multi Micro Alveolar Stimulation, fiind singurul aparat din lume patentat in tratarea tesutului conectiv, fibros, elastic, adipos, muscular si in stimularea circulatiei micro-capilarelor.

 

ACCENT  XL

 

Acest aparat utilizează pentru prima oară în dermatologie RADIOFRECVENŢA, favorizând formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii. Singurul tratament pentru reducerea barbieii duble!

Rezultate : reducerea ridurilor şi a vergeturilor în proporţie de 85%

Este un tratament non-invaziv ce nu necesită anestezie, nu este dureros şi nu are efecte adverse. Procedura este efectuată de personal medical atestat ALMA LASER.

 

LPG ALLIANCE MEDICAL

 

Sistemul care dupa trei ani de cercetari stiintifice si 145 de studii clinice, face un pas inovator inainte pentru pastrarea frumusetii naturale cu o tehnologie non-invaziva, deloc agresiva!

FIGHT FOR NATURAL BEAUTY

Frumusețea care arată ca tine.

NATURAL. SĂNĂTOS. DURABIL.

O strategie inteligentă în lupta NO RISK, NO SIDE EFFECT pentru a încetini efectele inestetice ale trecerii timpului.

 

Velashape 3- Soluţia sigură, eficientă şi rapidă de remodelare a siluetei

 

Este primul tratament anti-celulită ce are la bază revoluţionara tehnologie Elos, care ajută la obţinerea şi la menţinerea unui corp cu forme frumoase, de invidiat.

Efectul anticelulitic și de slăbire al acestui aparat se datorează combinaţiei de frecvenţe radio bipolare, raze infraroşii şi vacuum, combinaţie care emană o căldură concentrată atât către straturile profunde, cât şi către cele superficiale ale dermei, menită să „topească” ţesutul adipos. O reducere de 1 până la 7,2 centimetri în circumferinţă este garantată cu acest echipament multifuncţional.

În plus, Velashape accelerează drenajul limfatic, îmbunătăţește circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi.

 

Ultherapy

 

Din cele mai prestigioase clinici din intreaga lume, ULTHERAPY, singura metoda de lifting non-chirurgical cu ultrasunete microfocusate aprbata de FDA, este acum disponibila in centrul Bucurestiului la Miko Beauty.

Adriana Petrescu, ambasadoarea frumusetii naturale si cea care a decis sa aduca aparatul in Bucuresti dupa ce l-a testat in Germania ne-a marturisit ca acesta este secretul ei de frumusete:

“Sa stiti ca nu am nimic impotriva celor care aleg sa isi faca operatii estetice (uneori chiar sunt necesare), dar eu am cautat mereu o abordare non-invaziva in ceea ce priveste frumusetea. Din fericire, impartasesc aceeasi viziune cu Mihaela, fondatoarea bine cunoscutelor clinici MIKO si impreuna, ne-am hotarat sa oferim atat femeilor, cat si barbatilor posibilitatea de a-si mentine aspectul tanar al chipului fara sa apeleze la bisturiu. Rezultatele sunt spectaculoase si se mentin 365 de zile. Fara ace, fara bisturiu si fara perioada de recuperare. Dl. dr. Oltjon Cobani, unul dintre putinii medici acredtitat Ultherapy in Romania, va realiza sedintele de lifting non-chirurgical. Tehnica de ultima generatie imbinata cu vasta sa experienta fac posibile rezultate spectaculoase.”

 

Slim Up Drain

 

Este singurul tratament de presoterapie care respectă fiziologia mişcării circulaţiei sangvine. Procedura este benefică:

 • din punct de vedere fiziologic – ajută organismul în eliminarea toxinelor şi a lichidelor în exces, în diminuarea stazelor venoase şi în lupta împotriva bacteriilor (prin globulele albe)
 • din punct de vedere estetic – previne sau combate, în functie de caz, aspectul de coajă de portocală, îmbătrânirea pielii şi, în paralel cu alte proceduri, contribuie la procesul de slăbire.

Slim Up Drain înregistrează rezultate uimitoare în tratarea celulitei, în special cea limfo-edemică, fermă şi recentă.

 

Slim Up Must

 

Razele infraroşii în combinaţie cu electrostimularea penetrează adânc, acţionând metabolismul exact în locurile în care sunt concentrate grăsimea şi celulita. În plus, şedinţele cu Slim Up Must cresc metabolismul, îmbunătăşesc circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei tratate.

Aplicaţii estetice:

 • Celulită
 • Slăbire localizată
 • Întărirea muşchilor şi pielii
 • Modelarea siluetei
 • Tonifiere

Lipomassage LPG

 

Lipoliza –  cea mai uşoară şi sigură metodă de îndepărtare a ţesutului adipos prin distrugerea lui ireversibilă. Zone indicate: bărbia dublă, pungi sub ochi, abdomen, coapse, genunchi, glezne.

Programul LIPOMASSAGE, realizat cu tehnologia de ultimă generaţie LPG, începe acolo unde dieta şi exerciţiile nu mai dau rezultate.

În numai 6 sesiuni a câte 35 de minute veţi constata îmbunătăţiri spectaculoase în ceea ce priveşte silueta şi textura pielii dumneavoastră, având ca rezultat final eliminarea chiar şi a celor mai  profunde şi rezistente grăsimi localizate, fiind eficient în mod special în lupta cu celulita.

 

Ultratone Futura Pro

 

Prin biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi, acest aparat combate toate problemele siluetei.

Programele fiziosecvenţiale Ultratone vă oferă o stimulare identică cu cea produsă în cadrul rezultatului fizic. Biostimularea elibereaza un plus total eficient intregului corp, stimuland fibra musculara si tesutul. Fiecare program a fost proiectat pentru a produce cele mai bune cicluri de exercitii potrivite fiecarui tratament dorit:

 • Slabire si remodelare
 • Tonifiere
 • Detoxifiere
 • Antrenament sportiv

               Beneficii:

 • Eliminarea grăsimii din jurul abdomenului, şoldurilor, coapselor şi taliei.
 • Tonifierea musculaturii
 • Îmbunătăţirea circulaţiei sangvine
 • piele mai zveltă, mai suplă