Coafor

Elibereaza-ti zeita interioara!

Diagnoza firului de păr

Sistemul de diagnoză al părului este un sistem complex, special creat pentru consultanţă în domeniul beauty, ce are ca rezultat diagnosticarea problemelor părului si ale scalpului, cu ajutorul unui microscop şi al unui software special. Specialiştii noştri vor selecta cel mai potrivit program de îngrijire al părului pe care îl veţi urma în salon, şi vă vor recomanda, de asemenea, un program pentru îngrijirea părului acasă.

Tuns

Specialistii Miko Beauty Centers utilizeaza tehnica inovativă Ventaglio. Foarfeca Ventaglio este un instrument unic în România care, datorită formei speciale a lamelor sale, elimină doar părțile degradate ale firului de par, fără a scurta lungimea acestuia. Această foarfecă a creat o adevărată revoluţie în rândul stiliştilor, datorită capacităţii sale de a tunde vertical doar părul deteriorat.

Vopsit

TEHNICI INOVATIVE DE COLORARE A PARULUI

Pentru a va indeplini orice dorinta sau fantezie legata de culoarea parului, Miko va pune la dispozitie 3 game profesionale din care Dvs. sa va alegeti preferata: L’oreal, Wella si Framesi.

Styling

Echipa de specialiști Miko participă periodic la seminariile și congresele internaționale de coafură si este pregatita sa va prezinte cele mai noi tendinte de styling, tunsoare și culoare.

Indiferent daca vreti sa incercati ceva nou sau sa va bucurati de coafura preferata, stilistii nostri va vor indeplini dorinta!

Tratamente

Putand alege din 3 linii diferite de tratament (Kerastase, L’oreal – Serie Expert si Framesi), specialistii nostri va vor indica tipul potrivit de tratament pentru parul Dvs., pentru a obtine rezultate spectaculoase, intr-un timp cat mai scurt. Totul in timp ce Dumneavoastra va puteti relaxa cu un minunat masaj al scalpului!

Extensii de par

Cu ajutorul extensiilor de par, puteti obtine pe loc  podoaba capilara pe care ati visat-o dintotdeauna! Cea mai eficienta metoda de a avea un par mai lung sau un volum mai bogat, pastrand un aspect natural, o reprezinta aplicarea extensiilor de par natural.

La Miko Beauty Centers, vei beneficia de calitatea EUROSOCAP, una dintre companiile lider în producerea şi comercializarea extensiilor de păr natural.

Părul folosit este 100% natural şi provine din India şi Europa de Est. Paleta de culori este diversificată, şuviţele pot fi drepte, ondulate sau împletite, cu şuviţe bicolore sau cu cristale Swarovsky. De asemenea, şuviţele sunt disponibile în lungimi variate (25-70 cm), se pot tunde, vopsi şi coafa în funcţie de dorinţa Dvs.