Fitness

Eliberează-ți zeița interioară!

Fitness

Fitness-ul înseamnă condiţie fizică şi cuprinde: mers, alergare, pedalare, streching, exerciţii la diferite aparate, metode de relaxare şi întinderi, toate efectuate sub îndrumarea unui profesor de sport.

 

Sala de fitness MIKO

 

Este situată în centrul capitalei – Piaţa Romană – într-un cadru intim deosebit, la standarde occidentale. Sala este dotată cu echipament sportiv profesional – linia Biostrengh , ce face parte din gama de lux Technogym şi îmbină funcţionalitatea cu designul atragător. Exerciţiile sunt asistate de calculatorul încorporat al aparatelor, iar personalul competent, selecţionat riguros, vă stă la dispoziţie. La cerere se oferă asistenţă personalizată: programe de antrenament şi nutriţie, programe de recuperare post-efort, programe pre- şi postnatale.

Fitness

Andreea este parte a echipei Miko de 18 ani si are aceeasi pasiune nemasurata atunci cand este vorba de cosmetica. Experienta ei a fost intregita de cursurile de specializare efectuate la Paris, Bologna si in Spania deasemenea.

Cabinetul Andreei- oaza de liniste dar mai ales de bucurie, pentru ca ea va sti intotdeauna sa aleaga tratamentul perfect pentru tenul tau! In plus, Andreea are un secret: vei uita de genele încărcate cu rimel sau de genele false, care nu rezistă!

 

Apelează la extensiile  de gene puse de Andreea  și bucură-te de un efect natural!

ECHIPAMENTE SALA FITNESS – locatie MIKO PALACE

FOR A HOT BODY LIKE VICTORIA & DAVID BECKHAM !

 

Dependenti de sport si dieta pentru o viata sanatoasa, cele doua vedete au dezvaluit numele aparatelor care ii ajuta, zilnic, sa isi mentina forma fizica de invidiat!

Linia Technogym Biostrength®, formata din nouă echipamente pentru a lucra toate marile grupuri musculare.

 

Biostrength®

 

Biostrength® este o capodoperă a sportului, cu control electronic (Bioconcept ™). Acest lucru oferă o metodă de instruire în care eficiența și confortul ajung la niveluri necunoscute anterior.

Datorita designului de înaltă calitate și datorita materialelor inovatoare din care este construita linia Biostrength (asemanatoare celor ce sunt utilizate în industria de automobile): tehnologii de vârf, dimensiuni compacte și formă ergonomică (dezvoltat de Departamentul  Technogym R & Biostrength®) este linia cea mai exclusivista din domeniu.

 

Doar la Miko Palace aceste echipamente va stau la dispozitie, alaturi de antrenorii nostri de fitness, pentru programe personalizate special pentru fiecare dintre Dvs.

 

 

Echipament : HUBER MOTION LAB

 

Bazat pe cele mai recente descoperiri despre “feedforward” (abilitatea innascuta a sistemului nervos de a anticipa miscarea), folosit de cele mai prestigioase centre de tratament al spatelui si de miscare si de institutiile de sport de elita ale lumii, HUBER MOTION LAB este o tehnologie unica, prin care sunt imbunatatite abilitatile fizice si, in acelasi timp, sunt intariti muschii de baza ai posturii.

 

O platforma oscilanta se concentreaza pe partea inferioara a corpului, o coloana se concentreaza asupra spatelui iar manerele sensibile la miscare capteaza forta partii superioare a corpului, detectand si corectand dezechilibrele musculare.

Intregul corp este antrenat!

Toti muschii sunt pusi in miscare iar metabolismul este incurajat sa functioneze corect pentru a obtine o silueta perfecta intr-un timp record.

 

Rezultate spectaculoase dovedite, obtinute in timp record. Silueta supla,brate ferme, tonifiate,spate sanatos si postura corecta,abdomen plat,talie definita,fese si coapse conturate,picioare sculptate,pozitie corecta a gatului.

Reduce grasimea corporala, mareste masa musculara si scade tensiunea,

Experimenteza o noua lume a stimularii multisenzoriale, unde sportul este distractiv, interactiv si ritmic. Antrenamentele se vor termina mult mai usor, alaturi de antrenorii nostri care va asista permanent pe durata antrenamentului.